ARTIK ÖĞRENCİLERİMİZ İSTEK VE ŞİKAYETLERİNİ DAHA RAHAT İLETİYOR

03.11.2017 492

Öğrencilerimizin dilek ve şikayetlerini okulumuz öğretmen ve yöneticileri dikkatle dinlemekte ve değerlendirmektedir. Öğrencilerimiz bu bağlamda öğretmenlerimize rahatlıkla ulaşmakta, dilek ve şikayetlerini iletebilmektedir. Ancak kimi öğrencilerimizle bu ve bu gibi konularda ulaşamamak, fikir ve düşüncelerini alamamak bizleri konu üzerinde çözüm arayışına yönlendirmiştir. Çözüm önerileri dikkate alındığında bakanlığımızın da uygulanmasında teşvik ettiği " Dilek Şikayet Kutusu" uygulamasını hayata geçirdik. Artık öğrencilerimiz isimlerini belirtmeksizin tüm dilek ve şikayetlerini bizimle paylaşabilecekler. Öğrencilerimizin %100´üne ulaşma amacıyla yaptığımız etkinliğimiz süresiz devam edecek.

03-11-201703-11-2017