YENİ GÖREV YERİNE ATANAN MÜDÜRÜMÜZÜ UĞURLUYORUZ

Okulumuzda 2015 yılından bu yana görev yapan, Okulumuza Müdür Yardımcısı ve Müdür olarak hizmet veren Sayın Ahmet Arif HACIEFENDİOĞLU’nun Aybastı Anadolu Lisesi’ne Müdür olarak atanması sebebiyle Bayrak Töreninde Ahmet Arif HACIEFENDİOĞLU’na Okul Müdürümüz İdris ARPACI bugüne kadar yapmış oldukları hizmetlerinden ve katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Ahmet Arif HACIEFENDİOĞLU öğrencilerle vedalaştı ve onlara iyi niyet dileklerinde bulundu. Daha sonra Aybastı Anadolu İmam Hatip Lisesi Ailesi olarak kendilerine veda yemeği düzenledik.

Okul Müdürümüz Sayın İdris ARPACI, adil yöneticiliği ve mütevazı kişiliği ile çalışma arkadaşlarının gönlünde taht kuran Ahmet Arif HACIEFENDİOĞLU’na Okulumuza yaptığı katkılar, başlattığı yeni projeler ve üstün gayretlerinden dolayı teşekkür ederek kendilerine hediyelerini takdim etti. Duygusal anların yaşandığı veda yemeğinde kıymetli Ahmet Arif HACIEFENDİOĞLU müdürümüz geride bıraktığı mesai arkadaşlarına güzel temennilerde bulundu.

Aybastı Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak okulumuza yaptığı katkılardan dolayı kendisine teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dileriz.

04.11.2023 179

04-11-202304-11-202304-11-202304-11-202304-11-202304-11-2023