OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI

21/10/2017 Tarihinde Okul Aile Birliği toplantımız gerçekleştirildi. Velilerimizin yoğun ilgi ve alakaları bizleri mutlu ederken; okulumuzun Vizyon ve Misyonu temelinde oluşturulan yakın ve uzak hedeflerimiz üzerinde  fikir alış verişinde bulunuldu. Başarıyı getiren en büyük etkenin okul ve aile iş birliği sonrasında oluşacağı konusunda ortak görüş birliğine varıldı. Bunun yanında okulumuz öğrencilerimizin başarısını artırmak için başka ne gibi tedbirler alınacağı  üzerinde duruldu ve başarıda veliye düşen büyük sorumluluk üzerine de vurgu yapıldı. Toplantımız sonrasında velilerimiz öğrencileri hakkında detaylı bilgi alış verişinde bulunmak üzere okulumuz öğretmenleriyle görüştü. Toplantımız iyi dilek ve temennilerle son buldu. Katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür eder, okulumuza yapacakları diğer ziyaretleri ise yakın zamanda beklediğimizi belirtmek isteriz.

23.10.2017 537

23-10-201723-10-2017